Sæson hold

+ Vintertræning
+ Socialiseringøvelser
+ Kontaktøvelser
+ Lydighed
+ Lederskabsøvelser
+ Problemløsning

Hvalpe hold

+ Socialisering af hvalpen
+ Miljøtræning
+ Teori aften
+ Kontaktøvelser
+ Grundlæggende lydighed
+ Lederskabsøvelser

Voksen hold 

+ Socialiseringøvelser
+ Kontaktøvelser
+ Lydighed
+ Lederskabsøvelser
+ Problemløsning

Spor hold 

+ Spor
+ Feltsøg
+ Eftersøgning
+ Teori

Pris fra 499,-

Pris fra 999,-

Pris fra 799,-

Pris fra 799,-

Vi tilbyder hundetræning til dig og din voksne hund eller hundehvalp!

Bestil til på tlf 5353 2929, eller besøg os på facebook og se en masse billeder af vores hold 🙂

Kom til hundetræning på flyvepladsen I Skovlunde & Ballerups!
Hundetræning er nødvendigt og om du vælger at gå til hundetræning med din hund eller selv stå for det er op til dig, vi vil dog altid anbefale dig at gå til hundetræning, da du her vil få hjælp og din hund vil lære at omgås andre hunde – noget som kan være svært at opnå hjemme. Så er det tid til mere hundetræning, tilbyder Foderboxen.dk professionel hundetræning hos vores hundetræner Bettina Kjærgaard, som er en meget dygtig og erfaren uddannet hundetræner. Bettina er vant til at træne hunde til konkurrencer, lydighed, spor og brugshunde. Bettina har endvidere arbejdet meget med at gøre hverdagens udfordringer i hjemmet og har hjulpet mange familier via privatundervisning hjemme – Så her kan hun også hjælpe.. På denne side kan du læse mere om vores hundetræning, se vores priser m.m. HUSK: Vi er en af de få I Danmark som har hundetræning hele året!

Hør nærmere i butikken eller Ring på 53 53 29 29.

Vi tilbyder også privatundervisning i hjemmet på din adresse med fokus på diverse problemløsning, specialundervisning, enetimer og meget andet. Ring på tlf. 53 53 29 29 og hør mere.

Foderboxen aps

Hvilke hundetræning kan jeg gå til hos Foderboxen.dk?

Vi har rigtig mange forskellige typer hundetræning, som dækker alt fra basistræning til mere advanceret hundetræning, som spor m.m. Men er dette ikke lige det du ønsker, eller har du nogle specielle ønsker, så giv os et ring, for vi tilbyder også privatundervisning.

HUSK: Vi træner i “alt” slags vejr og træningen skal bruges i perioden man har købt, refunderes ikke og kan ikke indfries til andre hold. Og husk at du skal have en udvidet hundeforsikring for at gå til hundetræning 🙂

VINTER HOLD (Januar og Februar)

Vedligeholdelsestræning i 8 uger, med træning tirsdag og torsdag kl 18:30-20:00. Man køber 4, 8 eller 12 gange træning (klippekort) og så vælger man selv hvornår på de 8 uger man ønsker at indfri sine “klip”. Vi træner i alt slags vejr og klippene skal bruges i perioden man har købt, refunderes ikke og kan ikke indfries til andre hold.

Krav til udstyr: Sporline 3 meter, Kæde halsbånd med store ledLys (vi anbefaler orbiloc)Dækkener til hunde der fryser.

 

SOMMER HOLD (fra Juli og August),

Vedligeholdelsestræning i 8 uger, med træning tirsdag og torsdag kl 18:30-20:00. Man køber 4, 8 eller 12 gange træning (klippekort) og så vælger man selv hvornår på de 8 uger man ønsker at indfri sine “klip”. Vi træner i alt slags vejr og klippene skal bruges i perioden man har købt, refunderes ikke og kan ikke indfries til andre hold.

Krav til udstyr: Sporline 3 meter, Kæde halsbånd med store led

HVALPE- & lydighedstræning

Dette hold er til dig der har en hvalp og godt vil sikre jer en rigtig god start. Du og hunden vil få miljøtræning samt lære en masse basis øvelser, så som at gå pænt, sidde, adlyde og mange andre kommandoer. Miljøtræning er noget af det vigtigste du skal igang med – før hunden er 16 uger!

Krav til udstyr: Sporline 3 meter, Kæde halsbånd med store ledLys (vi anbefaler orbiloc)Dækkener til hunde der fryser.

VOKSEN HOLD

Hundetræning/Voksen/Unghunde eller også kaldt “lydighedstræning” vil I lære alt fra normal lydighedstræning, at gå pænt til socialiseringsøvelser. Holdet er sammensat sådan at både ikke trænede og let øvede, vil kunne få meget ud af dette hold.

Krav til udstyr: Sporline 3 meter, Kæde halsbånd med store ledLys (vi anbefaler orbiloc)Dækkener til hunde der fryser.

SPOR HOLD

Denne træning er for ALLE hunde i ALLE aldre. Man kan i det daglige gå tur i mange timer uden at hunden bliver træt, fordi en hund er bygget til at gå mange kilometer. Men når hunden er på næsehold, bliver den stimuleret mentalt, da hjernen kører på højtryk for at bearbejde alle de dufte. Husk på at en hvalp ikke må gå langt (5 min pr md hunden er), og derfor er det fantastisk træning for hvalpen at gå spor.

Krav til udstyr: Sporline 5-10 meter, Kæde halsbånd med store ledLys (vi anbefaler orbiloc)Dækkener til hunde der fryser.

Hundetræner hos Foderboxen.dk i Ballerup & Skovlunde

Lidt om vores dygtige hundetræner

Vi over holder Dansk kennel klubs etiske anbefalinger for håndtering og træning af hunde, vi sætter stor ære i at alle hunde på vores hold bliver mod med respekt for deres personlighed og deres ejers ønske. Vi gør vores bedste for at sikre at deltager på vores hold modtager korrekt og brugbar undervisning …

Bettina Kjærgaard vores hundetræner var træner ved dansk politihundeforening, og er uddannet i Schæfferhundeklubben.  Hun er på samme tid udlært landmand og hundetræner, dyrepasserassistent, hun er konsekvent, men også en meget sød person … 😉

Bettina Kjærgaard har været med os i mange år og er altid klar med en masse gode råd og vejledning omkring hundeopdragelse.

Vi er nu medlem af Vetboxen.dk

Ja du læste rigtigt, vi er nu medlem af vetboxen.dk som er en webshop der samler dyrlæger, rundt om i hele Danmark og gør det muligt at købe deres produkter til skarpe priser og på samme tid styrke ens lokale dyrlæge.
Read More